Contact Us


Dear visitors, collectors, and friends,

Thank you for visiting Basikal Malaya’s blog.

Any enquires or for more info please feel free to contact me Ikhwan at  ikhwanizam@gmail.com or call me at +6 019-606 5575 .

Thank you.

Hidoplah basikal tua di bumi Malaya Merdeka!

11 Responses

  1. Salam,

    Menarik sungguh bila tgk gambar2 koleksi tuan, saya ada sebuah basikal raleigh 4 speed. tetapi tk lengkap, antara barang saya cari ialah, pump raleigh, sticker raleigh, kunci, pedal raleigh dan speedometer smith. Sekiranya saudara masih ada stock yg mahu dijual, harga boleh dirundingkan atau mengenai sesiapa yg ingin menjualnya, boleh lah beritahu saya.

    Sekian, terima kasih.

    Naim

  2. salam,tuan…
    klo tuan igt,sy arif spm yg pernh cmment sblm ni…
    sy skarang dah nk abes spm ni..
    nnt klo da abes,
    insyaallah sy cntack tuan…
    tp blh x cntck mlalui phone?gne sms?cpt sket:)
    maklum la…bdk blaja…sms jela yg mampu:p

  3. salam perkenalan memang cantik gambar basikal tua .apa kta saya cadangkan untuk membuat liputan tentang askirim malaysia ,yang kian di lupakan ,masih dengan harga yang murah 10 sen lagi .di zaman sekarang ,di kuantan pahang ,saya harap boleh di bawak di rancangan akan datang ,selamat tahun baru ,moga banyak lagi paparan yang menarik di masa akan datang.

  4. Salam kpd Ikhwan, cadangan untuk wat forum.. bleh sembang2 sesama sahabat tentang topik2 basikal tua ni…

  5. Bukan x nak buat tp xde masa nak moderate & jaga admin…kita sembang2 kat blog pun dah ok…ada forum pun kalau sepi dan sunyi baik tak payah buat… takut bila member bagi 1 soalan dapat jawapan dekat sebulan. Buat sakit hati org masuk nak buat ape…heheeee…bagi saya blog dh cukup bro.

  6. Betul gak tu.. biar aktif daripada terbiar je.. karang semak-samun nnt.. bhaya…

  7. salam kenal ‘
    Memang Cantik Besikal tua.Layak seperti Permata Biru Permata Yang indah tak ternilai harganya. Salam Kenal dari
    ichwan Permata Biru Onthel Community Bandar Lampung Sumatera.

  8. Wan.. macamana aku nak follow blog kau ni, nak tekan kat mana??

  9. Nanti aku check…kat BLOGSPOT ada features tu bro…kat WORDPRESS nie ada kureng skit…apa2 nanti aku roger kau. TQ sebab jenguk blog aku…kau bubuh jerlah RSS kat blog aku nie kat blog kau bro🙂

  10. Salam sejahtera..

    Saya mempunyai sebuah Raleigh 22″ harta peninggalan arwah pakcik saya , saya berasal dr Ipoh Perak dan memerlukan nasihat dan pertolongan utk restore balik basikal tua ini di Ipoh

    Saya boleh dihubungi di alamat email :
    ramesh7142@gmail.com

    Sekian
    T.Kasih

  11. TAHNIAH ATAS USAHA TUAN2 SEMUA MENGHIDUPKAN KEMBALI NOSTALGIA BASIKAL.DANVILLAGE KAT CENTRAL MARKET KUALA LUMPUR ADA MENGELUARKAN T SHIRT MENGENAI T SHIRT BASIKAL.

    TERIMA KASIH

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: